Een auto is flink beschadigd nadat deze om onbekende reden in het water terecht is gekomen.
Volledig scherm
Een auto is flink beschadigd nadat deze om onbekende reden in het water terecht is gekomen. © Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink

Twee auto's te water langs de A15 bij Opheusden

updateOPHEUSDEN/ DODEWAARD - Twee auto's waren te water geraakt langs de A15 bij Opheusden. Een derde voertuig is op de weg gebleven. De inzittenden van de te water geraakte wagens waren snel bevrijd en door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Het is nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen.

5 reacties

 • Sesmarias

  4 jaar geleden
  Ik rij daar regelmatig. Zo ook gisteravond . Gelukkig geen gewonden. Verbaas me wel. Recht stuk weg. Zie geen reden om daar de sloot(die stuk van de weg afligt) in te rijden.
 • Gerrit Louter

  4 jaar geleden
  Er zijn dus drie auto,s bij betrokken , dus  de oorzaak kan van alles zijn , nat...glad wegdek....foutje bij het inhalen..?  politie onderzoek zal het wel uitwijzen wat er is gebeurd , en er gebeuren inderdaad veel ongevallen op de A 15 maar niet altijd precies op deze plaats , en door diverse oorzaken  ,  in deze regio  z,on beetje verdeeld over het  traject tussen Valburg en Deil..en hoe dat komt is volgens mij  nog in onderzoek bij diverse instantie,s.
 • PeterM

  4 jaar geleden
  Omdat daar een sloot ligt....
 • pinky

  4 jaar geleden
  GEEN VANGRAIL.
 • Peter

  4 jaar geleden
  Op deze plaats zijn al vaker auto's te water geraakt volgens mij. Ook met Dodelijke afloop. Waarom gebeurt dat telkens op deze plaats.

Rivierenland