Volledig scherm
Een auto is flink beschadigd nadat deze om onbekende reden in het water terecht is gekomen. © Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink

Twee auto's te water langs de A15 bij Opheusden

updateOPHEUSDEN/ DODEWAARD - Twee auto's waren te water geraakt langs de A15 bij Opheusden. Een derde voertuig is op de weg gebleven. De inzittenden van de te water geraakte wagens waren snel bevrijd en door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Het is nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen.

De brandweer kreeg rond 21.00 uur de melding dat er twee auto's in het water lagen. Samen met twee ambulances, politie en Rijkswaterstaat waren ze snel ter plaatse en konden ze de inzittende bevrijden. Enkele van hen werd een isolatiedeken omgedaan, zodat ze in een andere auto konden opwarmen. Het derde betrokken voertuig reed met een trailer waar een paard inzat. Deze had enkel blikschade. 

 De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van dit ongeval. De brandweer heeft ter plaatse meegeholpen om de twee voertuigen weer uit het water te halen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanslag, steekpartij, overval; aan criminaliteit geen gebrek in Rivierenland
    PREMIUM
    CRIMINALITEIT

    Aanslag, steekpar­tij, overval; aan criminali­teit geen gebrek in Rivieren­land

    TIEL - Het is onrustig in Rivierenland. De politie heeft de handen vol aan onderzoeken naar een moordaanslag, verschillende steekpartijen – al dan niet met dodelijke afloop –, drugshandel, wapengekletter en overvallen; de recherche verveelt zich niet. Voor zover bekend hebben de veel van de zaken niets met elkaar te maken, maar het maakt wel duidelijk: aan criminaliteit geen gebrek.

Rivierenland