Ter illustratie, een laadstation voor elektrische auto's, ook op het nieuwe tankstation De Vaalt moeten die straks worden gerealiseerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie, een laadstation voor elektrische auto's, ook op het nieuwe tankstation De Vaalt moeten die straks worden gerealiseerd. © @Fastned

Tweede tankstation bij Medel kan er komen: bestemmingsplan is ‘hamerstuk’ voor gemeenteraad

OPHEUSDEN - De gemeenteraad van Neder-Betuwe schaart zich achter de plannen van het college om aan de A15-afslag bij Echteld een tankstation mogelijk te maken.

8 reacties

 • AstrA1993

  2 maanden geleden
  Inderdaad een ,,vreemde,, beslissing ,    Corona tast dus ook ....gezien deze dubieuze  goedkeuring   ,  bij sommige  mensen de hersen cellen aan...waardoor ze niet meer helder en logisch kunnen denken en handelen , 
 • Björn Grooten

  2 maanden geleden
  Deze pomp zit niet eens aan de snelweg. Men moet moet echt de afslag en dan naar beneden richting Medel rijden. Voor mensen die op de snelweg rijden zit er vlakbij aan beide kanten van de snelweg bij Kesteren pompen met restaurants. Daarom is dit plan ook vreemd om juist op die plaats zo iets te bouwen.
 • Björn Grooten

  2 maanden geleden
  Dat er op die plek een benzinepomp moet komen is raar. Verkeer van de A15 gaan er niet stoppen. Vlakbij zitten twee pomp aan de snelweg met restaurants. Waarschijnlijk heeft een familielid van één van de bestuursleden van de gemeente er belang bij. De miljoenenclaim kunnen ze vast wel betalen anders legt de kerk er nog wel wat bij. 
 • Pieter

  2 maanden geleden
  De dreiging van een miljoenenclaim is geen probleem voor deze gemeente, ze hebben toch geld zat, en als dat er niet is kloppen ze wel aan bij hun inwoners. 
 • Tielenaar

  2 maanden geleden
  Het is niks meer van de gemeente geld binnen harken om de gaten te dichten de rest is niets meer dan verkoop praatje om er door te drukken kijk naar de nu al bestaande laadstations bij tankstations bij hoge uitzondering sta er een auto te laden
 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Rivierenland