ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Verbazing bij artsen: vaccinweigeraars willen als ze ernstig ziek worden door corona wél alles uit de kast op de ic

Gelovige vaccinweigeraars willen wél dat er alles gedaan wordt om hun leven te verlengen, als ze met corona in het ziekenhuis komen. Dat wordt duidelijk uit onderzoek rond bevindelijk gereformeerden. Het zorgt voor grote verbazing bij artsen.

32 reacties

 • Peter Galen

  1 jaar geleden
  Niet gevaccineerde zijn een gevaar voor zich zelf en een ander dus mensen de spuit erin
 • Björn Grooten

  2 jaar geleden
  Ik snap het punt van sommige artsen wel. Deze gelovigen zijn vaak niet verzekerd omdat God bepaald of je ziek wordt en je weer beter maakt. Daarom laten ze zich ook niet inenten. Maar als men zo ziek wordt dat God je niet beter kan maken dan gaan ze overstag en eisen ze de beste zorg. En daar wringt het. Als je vind dat God over leven en dood gaat en je wilt ook geen zorgpremie betalen, dan vind ik het hypocriet. Eigenlijk geeft zo’n gelovige aan niet te vertrouwen op God. Waarom geloof je dan?
 • Ronald Bohm

  2 jaar geleden
  En wat als je ziek wordt van het testvaccin? De indoctrinatie ten voeten uit... Als je er aan twijfelt met je volle verstand wordt je als wappie neergezet, ik geloof niet dat we weten hoeveel twijfelende medici monddood gemaakt zijn...
 • stefan sluis

  2 jaar geleden
  Niet vaccineren / corona krijgen Ongezond eten / obesitas Roken / hart- en vaatziekten Teveel alcohol / leveraandoening Te hard rijden / meer letsel Te weinig bewegen / obesitas Voordat we allemaal beginnen te roeptoeteren, kijk even naar dit lijstje en ga dan even bij jezelf te rade of jijzelf geen dingen laat of juist doet, waarbij je risico's vergroot. Dat noemt men leven. Iets met 'wie zonder zonde is, moge de eerste steen werpen'. En nee, in de verste verte geen gelovig persoon hier..
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Geen vaccinaties willen ('weigeren'), maar wel ic-zorg ('claimen')? En ik maar denken dat vooral gelovigen een probleem maken van zelfbeschikking... :-)