Mica Pinto krijgt rood van Jannick van der Laan.


during the match Go Ahead Eagles - Sparta
Volledig scherm
Mica Pinto krijgt rood van Jannick van der Laan. during the match Go Ahead Eagles - Sparta © Pro Shots / Erik Pasman

Aanklager legt zich niet neer bij vrijspraak Spartaan Pinto

De aanklager betaald voetbal legt zich niet neer bij de vrijspraak van Sparta-verdediger Mica Pinto. De aanklager heeft volgens de KNVB beroep aangetekend, waardoor de zaak nu wordt voorgelegd aan de beroepscommissie. Trainer Henk Fraser van Sparta kan Pinto gewoon blijven opstellen tot het moment dat er een nieuwe uitspraak is.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.