Een volle Kuip na de coronacrisis.
Volledig scherm
PREMIUM
Een volle Kuip na de coronacrisis. © Pim Ras Fotografie

Absolute rampspoed blijft uit bij voetbalclubs: ‘Moeten niet doen alsof de zon schijnt nadat het eventjes heeft geregend’

Op het dieptepunt van de coronacrisis werd rampspoed voorspeld, tot omvallende clubs aan toe. Nu het betaald voetbal met volle stadions weer op gang komt, lijkt de schade wel mee te vallen. Maar dat bestrijdt eredivisiedirecteur Jan de Jong ten zeerste. ,,We moeten nu echt niet doen alsof de zon schijnt nadat het eventjes heeft geregend.”

 1. Europa vergaapt zich aan ‘recordbreker’ Sébastien Haller: ‘Droom bij Ajax duurt maar voort’

  Europa vergaapt zich aan ‘recordbre­ker’ Sébastien Haller: ‘Droom bij Ajax duurt maar voort’

  Ajax blijft maar winnen in de Champions League. Na de zege bij Besiktas staat de teller op vijf overwinningen en klotsen de miljoenen in de Johan Cruijff Arena tegen de plinten. Lijken de Amsterdammers langzaam maar zeker te wennen aan de zegetocht in de Champions League, in de landen om ons heen stijgt de bewondering met de week. Vooral de doelpuntenexplosie van Sébastien Haller haalt in heel Europa de ‘headlines'.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?