Dick Advocaat heeft vanmiddag in Sittard nog maar 17 spelers, onder wie twee keepers.
Volledig scherm
PREMIUM
Dick Advocaat heeft vanmiddag in Sittard nog maar 17 spelers, onder wie twee keepers. © BSR Agency

Advocaat wil niets weten van excuses: ‘Zwaar? Een wedstrijd voetballen is niet zwaar’

Dick Advocaat neemt iedereen die beschikbaar is bij Feyenoord vanmiddag mee naar Sittard en dan nog heeft hij maar vier of vijf veldspelers op de bank zitten. Toch kijkt de trainer niet op tegen de zware reeks wedstrijden.

 1. Diemers: ‘Als je niet tegen kritiek kunt, ben je niet geschikt’
  PREMIUM
  Interview

  Diemers: ‘Als je niet tegen kritiek kunt, ben je niet geschikt’

  Het gehavende Feyenoord maakt zich op voor een slijtageslag. Negen zware wedstrijden tot de feestdagen en dat zonder Justin Bijlow, Ridgeciano Haps, Leroy Fer, Robert Bozenik en Sven van Beek, terwijl Malacia en Sinisterra niet wedstrijdfit zijn. En ook nog in de wetenschap dat een aantal spelers veel duels in korte tijd slecht verteert. Mark Diemers niet. Hij is topfit en kijkt uit naar het weerzien met Fortuna Sittard, zondagmiddag in Limburg.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?