De Johan Cruijff Arena van Ajax.
Volledig scherm
De Johan Cruijff Arena van Ajax. © BSR Agency

Ajax stapt naar CAS vanwege uitspraken UEFA

Ajax heeft besloten om bij het internationale sporttribunaal CAS recente uitspraken van de UEFA aan te vechten. De Amsterdamse club is het oneens met verschillende straffen die de Europese voetbalbond de club oplegde.

 1. Schmidt is nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen meerdere versterkingen’

  Schmidt is nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen meerdere versterkin­gen’

  Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”
 2. Klaassen kan na bijna drie jaar rentree maken bij Oranje
  Voorselectie

  Klaassen kan na bijna drie jaar rentree maken bij Oranje

  Davy Klaassen behoort tot de voorselectie van het Nederlands elftal voor de komende drie interlands tegen Mexico, Bosnië Herzegovina en Italië. Dwight Lodeweges, nog steeds de interim-bondscoach na het vertrek van Ronald Koeman, heeft 38 spelers opgenomen in de voorlopige selectie. De 27-jarige Klaassen speelde zestien interlands voor Oranje, maar zijn laatste optreden in de nationale ploeg dateert al van bijna drie jaar geleden.