Ajax stelt John Heitinga aan als interim-trainer na ontslag Alfred Schreuder

met videoAjax heeft John Heitinga aangesteld als interim-trainer. De 39-jarige coach van de beloften moet de dolende landskampioen na het ontslag van Alfred Schreuder uit de crisis loodsen en weer mee laten doen om de titel.

6 reacties

 • frank jansen

  2 maanden geleden
  Het bestuur heeft eindelijk ingegrepen. 2,5 maand te laat.
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Laten we hopen dat hij een betere trainer is dan voetballer.
 • Willem Flutsch

  2 maanden geleden
  Tja....vanaf het begin was eigenlijk al te zien dat het een onmogelijk klus voor Schreuder zou worden. Heitinga gaat het nu ook mogelijk krijgen maar heb hier wel vertrouwen in👍
 • F.H Wouters

  2 maanden geleden
  Vervelend voor Schreuder, maar bij Ajax geldt maar 1 ding of eigenlijk 2of 3; We moeten elk jaar kampioen worden, moeten elk jaar de beker winnen en niet alleen de allerbeste van Nederland nee,nee de beste van Europa en waar mogelijk ook de beste van de wereld. Desnoods met hulp van de scheids of de VA. Een tandje minder kan en mag niet. Ik denk dan; gun een andere club ook een keer iets en neem een keer genoegen met plek 3 of 4.
 • Hendrik Horden

  2 maanden geleden
  De hoofdtrainer wordt vaak als eerste aan de kant gezet; dat gaat het snelst. Er mag ook wel eens gekeken worden naar het elftal en beleidsbepalers. Gedeelde verantwoordelijkheid.