Het doorgezakte vak met Vitesse-fans 'landde' op een container.
Volledig scherm
Het doorgezakte vak met Vitesse-fans 'landde' op een container. © Pro Shots

Bizarre beelden: container voorkomt erger als tribune bezwijkt onder feestende fans

Na NEC-VitesseSupporters van Vitesse kregen tijdens het uitbundig vieren van de overwinning in de Gelderse derby tegen aartsrivaal NEC (0-1) de schrik van hun leven. Het uitvak in Nijmegen bleek namelijk niet bestand tegen de hossende fans en bezweek onder de druk. 

6 reacties

 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Ja Wily van Haren, Hillevreugd kan niet eens het fatsoen opbrengen om de juiste clubnaam te noemen, Nek ipv NEC, dan mag ik een toekomstbeeld schetsen over Vitesse. En ik ben net zo blij als iedere normaal denkend mens dat er geen gewonden zijn gevallen bij de Vitesse supporters.
 • Wily Van Haren

  1 jaar geleden
  @Mark Pier, Nijmegen is aan een stadionramp ontsnapt en jij komt met dit commentaar?
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Helemaal gelijk Harm Hillevreugd, tevens ben ik benieuwd hoe de veiligheid in Stadion Papendal er uit gaat zien in 2023 als Vitesse niet meer in het Gelredome mag spelen, ( opzegging huurovereenkomst), en als Oyf zijn bijdrage stopt. Transfers leveren niet genoeg op volgens jouw eigen woorden dus vertel eens gaat dat lukken met Vitesse op Papendal? Even ter info, ik ben geen NEC fan.
 • Harm Hillevreugd

  1 jaar geleden
  Het lijkt mij te gevaarlijk om in de volgende thuiswedstrijden van Nek toeschouwers toe te laten. Eveneens als bij AZ dit stadion afkeuren om met toeschouwers te spelen.
 • Bert Peters

  1 jaar geleden
  De politie kosten van deze misselijk makende rellen en vechtpartijen ook dat van gisteren verhalen op de beide clubs. Wij burgers worden het zat om hiervoor telkens te moeten bloeden. De clubs weten deze kosten vast wel neer te leggen bij de juiste personen.