Volledig scherm
Van een aantal NEC-supporters mag Brahim Darri vertrekken bij NEC, © Broer van den Boom

Brahim Darri op weg naar de uitgang bij NEC

NIJMEGEN - Brahim Darri heeft zijn langste tijd gehad bij NEC. Woensdag ontbrak de 24-jarige aanvaller bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club wil van Darri af en liet hem op zijn vakantieadres al weten dat hij maandag wordt verwacht bij Ron de Groot die de beloften weer onder zijn hoede heeft. 

Dat besluit zal met instemming begroet zijn door een paar supporters die voor aanvang van de training een spandoek ophingen met de weinig vleiende tekst: ‘Darri rot op, Judas’.

Aanleiding was een foto die de NEC’er op zijn eigen Instagram account had geplaatst waarop hij lachend poseert in een Vitesse-shirt. 

Huurling

Darri kwam halverwege het vorige seizoen in conflict met trainer Jack de Gier en vertrok als huurling naar FC Den Bosch. Mede door een virusinfectie kwam de speler weinig aan voetballen toe.

NEC kocht hem vorig seizoen van Heracles Almelo. Eerder speelde Darri vier seizoenen voor Vitesse (2011 - 2015), dat hem toen ook een half jaar (in 2014) verhuurde aan De Graafschap. Darri heeft nog een contract tot het eind van het seizoen in De Goffert.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.