Pim Ras
Volledig scherm
PREMIUM
© Pim Ras

Column Van Hanegem | Is Feyenoord volledig weggevaagd door Ajax? Wat een gekkigheid zeg

Columnist Willem van Hanegem over de Klassieker: ‘Feyenoord moet Jorrit Hendrix brengen als er gewisseld moet worden. Daar word je als ploeg eerder minder dan beter van.’

2 reacties

  • joop noordzij

    1 jaar geleden
    Ja Tinus, maar deze wedstrijd werd gefloten door Makkelie, met z'n onterecht tekort laten spelen en zo Feyenoord benadeelt, na die achterlijke tijdrovende aktie van Anthony. Hij deed daar niks aan. Ja, gele kaart . Hij had voor die rare vertoning meteen rood moeten hebben. De Nederlandse scheidsrechters met name de top 5 en de VARs hebben moeite zat om met hun "eigen" spelregels Ajax kampioen te laten worden. Degenen die voor VAR spelen kunnen ook beter iets nuttigers gaan doen.
  • Tinus Timmerman

    1 jaar geleden
    Ik ben het eens met Willem van Hanegem. Maar Feijenoord had gewoon een penalty moeten hebben bij die overtreding op Dessers. Sterker nog, rood voor Martínez had zeker niet misstaan. Kijk bv een paar weken terug naar een actie van Openda, bij Vitesse, op het middenveld waarbij hij rood kreeg voor een vrij onschuldige por tijdens een actie in het middenrif van zijn tegenstander. Zie je 10-tallen keren onbestraft. Kijk nu naar de wijze waarop Martínez, Dessers opzoekt en een aanslag pleegt!