Volledig scherm
Duel om de bal bij Cambuur-De Graafschap tijdens de play-offs. © BSR Agency

De Graafschap wil niet oefenen tegen Cambuur

Bij SC Cambuur is lichte boosheid over de De Graafschap. De club uit Doetinchem heeft besloten het oefenduel met de Friese club op vrijdag 12 juli te schrappen. 

Beide ploegen staan ook tegenover elkaar in het openingsweekend van de Keuken Kampioen Divisie en dat was voor de Doetinchemmers reden zich terug te trekken voor de wedstrijd die zou worden afgewerkt bij Leeuwarder Zwaluwen. ,,Als SC Cambuur zijnde betreuren we dit zeer en zijn we ondertussen druk bezig om een vervanger te zoeken. Zodra hier meer over bekend is communiceren we dat direct'', meldt de club op de website.

 1. LIVE: Van Heertum en Baas in de basis bij De Graafschap tegen Jong FC Utrecht
  LIVE

  LIVE: Van Heertum en Baas in de basis bij De Graafschap tegen Jong FC Utrecht

  UTRECHT - De Graafschap begint vanavond (20.00 uur) zonder Gregor Breinburg en Toine van Huizen aan de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Trainer Mike Snoei geeft Roland Baas en Jasper van Heertum een basisplaats. De Doetinchemmers kunnen vanavond hun borst natmaken. Het Utrechtse beloftenteam, de afgelopen jaren steevast een kelderploeg in de eerste divisie, verrast dit seizoen. De talentenploeg staat op de zesde plek, met slechts twee punten achterstand op de Superboeren. Mis niets in het liveblog!
 2. LIVE: NEC met drie nieuwe basisklanten tegen beloften van PSV
  LIVE

  LIVE: NEC met drie nieuwe basisklan­ten tegen beloften van PSV

  NIJMEGEN - NEC treedt vanavond (aftrap 20.00 uur) tegen Jong PSV aan met drie nieuwe basiskrachten. Rens van Eijden speelt na ruim negen maanden weer een officieel duel bij de Nijmegenaren. De centrale verdediger kampte lange tijd met liesklachten. Ole Romeny en Jellert van Landschoot maken tegen de beloften uit Eindhoven eveneens hun rentree vanaf de eerste minuut. NEC wil de tweede periode in de eerste divisie succesvol van start gaan. Mis niets in het liveblog!