Feyenoord in tranen.
Volledig scherm
Feyenoord in tranen. © Pim Ras Fotografie

Dikke tranen in Tirana: Feyenoord grijpt naast Europese prijs

Met videoWaar de supporters van Feyenoord zo voor vreesden werd waarheid. Op achterstand komen tegen AS Roma en de Romeinse muur niet meer omver kunnen duwen in het restant. De Rotterdammers grepen naast de Conference League. AS Roma won de finale in Tirana met 1-0.

5 reacties

 • Dirk Brouwer

  1 maand geleden
  Het is maar een spelletje mensen. Waarom zo opgefokt als jullie cluppie verliest. Wees reëel en accepteer je verlies. Ik had ook stiekem gehoopt dat ze wonnen hoor maar ja het is nou eenmaal zo.
 • I Derksen

  1 maand geleden
  De Conference League is voor de mindere goden in Europa. Nr 6 van Italië heeft gewonnen. Voetbal is niet om aan te gluren. Zal geen lang leven beschoren zijn dit toernooitje.
 • F.H Wouters

  1 maand geleden
  Moeten we in ons land een leren relativeren en ook realistisch te worden. In bijna alle sporten moeten we dé nummer één zijn van de wereld. We moeten altijd Europees- en Wereldkampioen worden. We moeten of beter we zijn de beste van de wereld. Nee, leer eens dat er ook landen zijn die spelers hebben met andere specialiteiten en kwaliteiten.
 • Elbert Jansen

  1 maand geleden
  Jammer dat dergelijke wedstrijden niet kunnen eindigen zonder arrestaties van lui die zich niet weten te gedragen. Alles natuurlijk weer onder invloed van flink veel alcohol en misschien drugs. Ze moeten gewoon verbieden om alcohol tijdens voetbalwedstrijden te schenken. Alcohol maakt zoveel kapot in een mens. Zo zonde van een leuke wedstrijd. Waarom zoiets altijd "overschaduwt" moet worden door overmatig drankmisbruik is mij een groot raadsel! Je kunt ook gezelligheid hebben zonder toch?
 • Ron van Dijk

  1 maand geleden
  De echte losers zijn de hooligans die niet tegen hun verlies kunnen en aansluitend Rotterdam verwoesten.