Steven Berghuis flitst voorbij Olivier Boscagli tijdens Feyenoord - PSV (3-1) op 15 december 2019. Zondag staan de clubs tegenover elkaar in Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Berghuis flitst voorbij Olivier Boscagli tijdens Feyenoord - PSV (3-1) op 15 december 2019. Zondag staan de clubs tegenover elkaar in Eindhoven. © BSR Agency

Dít zijn de beste 11 uit AZ, Ajax, PSV en Feyenoord dit seizoen

Kijk op VoetbalOnze voetbalexpert Maarten Wijffels verkeert al jaren in het Nederlandse profvoetbal. In Kijk op voetbal signaleert hij de laatste trends, ontwikkelingen en andere opmerkelijke zaken op de velden. Vandaag: het combinatie-elftal van de top vier in de eredivisie in aanloop naar Super Sunday.

Berghuis de beste?
Vorig weekeinde stond Steven Berghuis op de cover van AD Sportwereld. Met het volgende tekstje erbij: ‘Berghuis is niet alleen met afstand de beste bij Feyenoord, hij steekt er bovenuit in de eredivisie als geheel’. Met alle socialemediakanalen van tegenwoordig weet je dan al wat er gaat gebeuren. Op zo’n cover wordt volop gereageerd. En veel in de trant van: Berghuis de beste? Jullie zijn niet goed bij je hoofd. Wel eens van Hakim Ziyech gehoord?!