Waar Ajacied Noa Lang (links) en AZ-speler Fedy Druijf via de Keuken Kampioen Divisie het eerste haalden, moet Feyenoorder Wouter Burger het doen met potjes in de beloftencompetitie.
Volledig scherm
PREMIUM
Waar Ajacied Noa Lang (links) en AZ-speler Fedy Druijf via de Keuken Kampioen Divisie het eerste haalden, moet Feyenoorder Wouter Burger het doen met potjes in de beloftencompetitie. © BSR Agency

Eindelijk een einde aan al die zinloze beloftenpotjes?

Vernieuwingen jeugdKrijgt Nederland een nieuwe landelijke competitie voor toptalenten onder 21 jaar? Het is een van de voorstellen die vandaag op tafel liggen bij een vergadering van alle clubs uit het betaald voetbal. Een meerderheid lijkt voor, maar wat als Ajax en PSV tegen zijn? Verslaggever Maarten Wijffels inventariseeert.

 1. Schmidt vindt dat AZ verdiend won van PSV: ‘We haalden geen topniveau’
  samenvatting

  Schmidt vindt dat AZ verdiend won van PSV: ‘We haalden geen topniveau’

  Trainer Roger Schmidt van PSV vond woensdagavond dat zijn ploeg in eigen huis terecht had verloren van AZ (1-3). ,,We hadden in het begin veel balbezit en deden het goed. We wisten dat het niet makkelijk zou worden en dat we wat geduld moesten hebben. Na de 0-1 werd het minder bij ons en het goedmaken van een 0-2 was een te moeilijke opdracht voor ons. We mogen dat niet meer laten gebeuren, dat we zo achterkomen.”
 1. Samenvatting | FC Twente - Ajax
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Huntelaar helpt Ajax in slotfase langs FC Twente

  14 januari
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie