ANP
Volledig scherm
© ANP

Fans zijn terug in het stadion: wat hebben we dit gemist!

Foto'sFans bij een voetbalwedstrijd, het leek een eeuwigheid geleden. Maar vanmiddag bij NEC - De Graafschap in de Keuken Kampioen Divisie werd in Nederland weer eens een duel met publiek gespeeld. Het maakte deel uit van van het Fieldlab-experiment. In Nijmegen hadden maximaal 1500 seizoenkaarthouders van NEC naar binnen gemogen. De teller bleef steken op 1153 aanmeldingen, maar wat zorgden de fans voor heerlijke beelden.

  1. Robin van Persie, Nigel de Jong en Ibrahim Afellay eregast bij Oranje, Piet Schrijvers wordt herdacht

    Robin van Persie, Nigel de Jong en Ibrahim Afellay eregast bij Oranje, Piet Schrijvers wordt herdacht

    Robin van Persie, Nigel de Jong en Ibrahim Afellay zijn zondag in de Johan Cruijff ArenA eregasten tijdens de afsluitende wedstrijd in de Nations League van Oranje tegen België. De KNVB wil de internationals daarmee bedanken voor hun inzet voor Oranje. Arjen Robben en Klaas-Jan Huntelaar waren ook uitgenodigd voor de ceremonie op het veld, maar zij hebben laten weten er niet bij te kunnen zijn.
  2. Europese landen adopteren voor WK in Qatar het regenbooghartje op aanvoerdersband Oranje

    Europese landen adopteren voor WK in Qatar het regenboog­hart­je op aanvoer­ders­band Oranje

    Tien landen gaan bij hun interlands meedoen aan de zogenoemde ‘OneLove-campagne’ van het Nederlands voetbal, een actie die staat voor verbinding en daarmee een signaal afgeeft tegen elke vorm van discriminatie. Dat houdt in dat de aanvoerders van België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Wales, Zweden en Zwitserland bij hun interlands de ‘OneLove-aanvoerdersband’ dragen.