Volledig scherm
© ANP

FC Emmen staakt kaartverkoop vanwege Ajax

De prestaties van Ajax in de Champions League houden de gemoederen bezig. Omdat de wedstrijden van de 33e en voorlaatste speelronde in de eredivisie mogelijk worden verplaatst, besloot FC Emmen donderdag de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen uit te stellen. 

,,In verband met een eventuele verplaatsing van de wedstrijden in speelronde 33, gaat de ticketverkoop donderdagmiddag niet door. Houd uw mail, de website en social media in de gaten!’', meldt FC Emmen aan de supporters. 

De wedstrijd tussen Emmen en Groningen staat gepland voor zondag 28 april. Ajax speelt die dag in Doetinchem tegen De Graafschap. Omdat de Amsterdammers enkele dagen later voor het eerst aantreden in de halve eindstrijd van de Champions League, is het plan alle negen wedstrijden van die speelronde in de eredivisie te verplaatsen.  

  1. Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Trainer Leonid Sloetski van Vitesse ziet de return tegen FC Groningen, morgen in Arnhem, in de halve finales van de play-offs om Europees voetbal met vertrouwen tegemoet. ,,Ik geef ons een goede kans, de spelers gaan alles geven'', zegt de Russische coach. ,,We moeten dominanter en agressiever zijn. Je krijgt te maken met een tegenstander die gaat verdedigen. Zij gaan tegenhouden, wij gaan aanvallen en op zoek naar een doelpunt.''