Leroy Fer ging als centrale verdediger twee keer in de fout tegen FC Drita.
Volledig scherm
PREMIUM
Leroy Fer ging als centrale verdediger twee keer in de fout tegen FC Drita. © ANP

Feyenoord snakt naar versterking na gestuntel tegen Drita: ‘Ik werd er gewoon treurig van’

Feyenoord treft donderdag FC Luzern in de volgende voorronde van de Conference League. Gezien de vele kansen die de Rotterdammers weggaven tegen FC Drita, dreigt opnieuw een loodzware tweestrijd. Hoe valt een echec te voorkomen? ,,Je moet echt met meer mensen achter de bal gaan spelen.”

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.