De wedstrijd RKC - Ajax is door de coronamaatregelen niet toegankelijk voor publiek. Voordat de wedstrijd begint wordt buiten het stadion vuurwerk afgestoken.
Volledig scherm
PREMIUM
De wedstrijd RKC - Ajax is door de coronamaatregelen niet toegankelijk voor publiek. Voordat de wedstrijd begint wordt buiten het stadion vuurwerk afgestoken. © Dolph Cantrijn

Frustratie bij supporters: wéér een uitlaatklep minder, en wie weet voor hoe lang

In het eerste voetbalweekend zonder publiek was het bij diverse stadions onrustig. Op meerdere plekken drongen supporters het stadion binnen. In Waalwijk kwam landskampioen Ajax op bezoek, en ook hier mocht niemand naar binnen. Een reportage van achter de hekken. 

  1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
    PREMIUM

    Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

    Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”