Volledig scherm
© ANP Sport
1
EINDE
1
 • Marko Kolar 52'
 • Daniel Schwaab 15'

Gefrustreerd PSV blijft met vorm worstelen en loopt ook in Emmen averij op

PSV zit nog altijd diep in de problemen. Vanavond wist de dolende ploeg van Mark van Bommel ook niet van FC Emmen te winnen: 1-1. En dus woedt de crisis nog altijd in alle hevigheid.

 1. Schmidt is nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen meerdere versterkingen’

  Schmidt is nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen meerdere versterkin­gen’

  Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”
 2. Haps: ‘22 duels onder Advocaat, één keer verloren: dat zegt wel iets natuurlijk’

  Haps: ‘22 duels onder Advocaat, één keer verloren: dat zegt wel iets natuurlijk’

  Ridgeciano Haps betreurt de uitschakeling van AZ in de Champions League. De linksback van Feyenoord, die jarenlang voor de club uit Alkmaar speelde, zag zijn oud-ploeggenoten onderuit gaan tegen Dynamo Kiev. ,,Heel jammer. Voor AZ en voor het Nederlandse voetbal’’, zegt Haps. ,,De verwachtingen zijn hooggespannen. Die fase is nu aangebroken. Mensen gaan anders kijken naar clubs die in de top zitten. Het is jammer dat ze het niet hebben gered.’’