Lege tribune in GelreDome bij een oefenduel van Vitesse tijdens de voorbereiding. Voorlopig zijn fans niet meer welkom vanwege de verscherpte coronamaatregelen.
Volledig scherm
Lege tribune in GelreDome bij een oefenduel van Vitesse tijdens de voorbereiding. Voorlopig zijn fans niet meer welkom vanwege de verscherpte coronamaatregelen. © BSR Agency

Gelderse clubs absoluut niet blij met nieuwe maatregelen: ‘Voelt als een mes in onze rug’

UPDATEDe maatregel om publiek bij voetbalwedstrijden te weren, leidt tot verbazing en onbegrip bij Vitesse, De Graafschap en NEC. ,,Alsof er een mes in onze rug wordt gestoken, zo voelt het”, zegt Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van de Doetinchemse eerstedivisionist. 

  1. Uitzinnige Romeinen vieren Conference League-zege, spelers tonen beker aan fans

    Uitzinnige Romeinen vieren Conference Lea­gue-ze­ge, spelers tonen beker aan fans

    De voetballers van AS Roma hebben enkele uren na het winnen van de Conference League de beker laten zien aan de supporters die zich hadden verzameld bij het trainingscomplex in de Italiaanse hoofdstad. Trainer José Mourinho en zijn spelers stapten na de gewonnen finale in Tirana tegen Feyenoord (1-0) direct het vliegtuig in. De Romeinen arriveerden rond 04.30 uur op vliegveld Fiumicino en reden daarna in een bus naar het trainingscomplex.