Volledig scherm
PREMIUM
Razvan Marin. © BSR Agency

Hagi zei tegen Marin: ‘Deze kans moet je niet laten lopen’

Op de plek waar Frenkie de Jong zijn ploeg bij de hand nam, speelt dit seizoen Razvan Marin (23). De Roemeense middenvelder jaagt, in de voetsporen van zijn vader, bij Ajax zijn grote voetbaldroom na.

Door Freek Jansen

Voor Razvan Marin gingen de gedachten in de afgelopen weken geregeld terug naar vorig jaar. Destijds was de middenvelder eveneens actief in de voorronde van de Champions League. En speelde hij ook in de Johan Cruijff Arena. Alleen dan als tegenstander van de Amsterdammers, als motor op het middenveld van Standard Luik. Ajax was de Belgen de baas, maar toch bleef één speler in gedachten nog lang bij. 

  1. Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper
    Karakteristieken

    Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper

    Maandagavond was Sydney van Hooijdonk met twee treffers tegen Jong AZ de gevierde man bij NAC. In het Rat Verlegh Stadion werd de zoon van Pierre van Hooijdonk beloond voor zijn goede optreden met een basisplaats tegen mede-degradant Excelsior. De wedstrijd tussen de nummers twee en drie op de ranglijst draaide niet op het gehoopte spektakelstuk uit, maar wel op opnieuw een mooie wedstrijd voor de negentienjarige aanvaller. Het werd 2-1.