Jaap Stam.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaap Stam. © BSR Agency

Hoe Jaap Stam werd overvallen door wanorde in de Kuip

Onrust bij FeyenoordGeen leiding, geen geld en een bak vol zorgen. Trainer Jaap Stam is niet bepaald in een gespreid bedje terechtgekomen bij Feyenoord. Hoe overleeft de oud-international alle onrust in zijn eerste maanden? ,,Hij is het type dat zomaar kan zeggen ‘bekijk het maar’.’’

Door Dennis van Bergen en Sjoerd Mossou

Henk Timmer, Henk van Ginkel en een Argentijnse zakenpartner keerden deze week terug van een bezoek aan Buenos Aires. De eigenaren van het makelaarskantoor World Soccer Consult voltooiden in Zuid-Amerika hun huiswerk, onder andere voor aanvaller Alvaro Barreal (18) en verdediger Marcos Senesi (22).

  1. Profvoetballers in spanning om kabinetsbesluit: ‘Vreemd als structuur wegvalt’
    Video

    Profvoet­bal­lers in spanning om kabinetsbe­sluit: ‘Vreemd als structuur wegvalt’

    De Nederlandse profvoetballers horen dinsdag of ze binnenkort weer kunnen beginnen met trainen of dat de maatregelen die door het kabinet zijn genomen worden verlengd. Ze zitten net als bijna iedereen in het land al twee weken thuis, omdat ook de profclubs hun faciliteiten hebben moeten sluiten om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. De kans dat de maatregelen die tot en met 6 april gelden worden opgeheven, lijkt overigens niet groot.