Fans in De Luip.
Volledig scherm
Fans in De Luip. © Tom Bode Multimedia

Kabinet hakt knoop door: dit seizoen geen fans meer bij betaald voetbal

Bij de resterende speelrondes in het betaalde voetbal zijn definitief geen supporters welkom. Dat is de uitkomst van het overleg dat het kabinet vrijdag voerde met de KNVB, de Eredivisie CV en de Keuken Kampioen Divisie.

5 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @henri Dijken dit is zeker niet het kabinet waar ik op gestemd dit is nog het zittende kabinet, dat al lang vervangen had moeten worden! dit wordt echter tegengehouden door de vvd die verder wil met de grootste leugenaar van dit land.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  Heeft dit kabinet wel de bevoegdheid om dit soort dwangmaatregelen op te leggen? zij staan toch in de wachtkamer en horen eigenlijk allang niet meer thuis in Den Haag. het wachten is toch op een nieuwe regering of nieuwe verkiezingen?
 • Rock Witten

  1 maand geleden
  Wat doen die spelers daar op het veld? Toch geen voetballen op 1,5 meter. De supporters willen, met mondkapje, maar op 1,5 meter van elkaar naar het voetbalveld, dat mag al 1 jaar lang niet maar spelers mogen wel elkaar verrot schoppen, spugen en bij een goal juichen en kussen. Niemand heeft gehoord waarom voetballers wel. Als ik met een groepje, corona getest, naar het voetbal ga en kijken naar ook een groepje geteste spelers wat voor een bezwaar zou daar tegen zijn? Graag meer duidelijkheid!!
 • Anton van Driel

  1 maand geleden
  Voetbal is echt niks meer aan. Zelfs Studio Sport kan me niet meer boeien. Lege tribunes, nepgeluiden die we tijdens het WK Zuid-Korea/Japan ook kregen te horen (daar kon dat al veel eerder). Nee, dit is echt een aflopende zaak. En als er vanaf nu alleen maar toegang mogelijk is met een negatieve test/vaccinatiepaspoort dan haken er nog veel meer af. Alleen hele nette, deugdelijke en beter bedeelde mensen zullen dan nog gaan want denk maar niet dat de prijzen voor een kaartje hetzelfde blijven.
 • henri Dijken

  1 maand geleden
  Het kabinet doet maar wat en dat al meer dan een jaar. Hier brengt men zijn stem op uit voor 4 jaar Triester kan niet