Eersteklasser VV Sliedrecht zou het na de knappe zege op Noordwijk in in de eerste ronde van de KNVB Beker gaan opnemen tegen IJsselmeervogels uit de Tweede Divisie.
Volledig scherm
Eersteklasser VV Sliedrecht zou het na de knappe zege op Noordwijk in in de eerste ronde van de KNVB Beker gaan opnemen tegen IJsselmeervogels uit de Tweede Divisie. © Orange Pictures

KNVB-beker verder zonder amateurclubs: Vitesse en NEC zonder te spelen door, TEC en DTS'35 lopen 10.000 euro mis

Sportieve en financiële stropHet KNVB-bekertoernooi wordt voortgezet zonder amateurclubs. Dat heeft directeur Jan Dirk van der Zee vanavond gezegd in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken. TEC Tiel en DTS’35 uit Ede lopen zo een bonus van 10.000 euro mis. De profclubs NEC en Vitesse zijn zonder te spelen een ronde verder. 

 1. Spelers geven volgens Advocaat signaal af: ‘Ik zag een gretige ploeg’

  Spelers geven volgens Advocaat signaal af: ‘Ik zag een gretige ploeg’

  De spelers van Feyenoord hebben volgens trainer Dick Advocaat in en tegen Groningen ondanks een doelpuntloze remise (0-0) een duidelijk signaal afgegeven. ,,Ze hebben laten zien dat ze nog iets van dit seizoen willen maken. Ik zag een gretige ploeg, die het vanaf het begin FC Groningen heel moeilijk heeft gemaakt. We hebben heel dominant gespeeld. Wij dicteerden de wedstrijd. Jammer alleen dat we al die kansen hebben gemist. We hebben hier 2 punten laten liggen.”
 1. Luuk de Jong is goud waard voor Sevilla met deze schitterende hakgoal
  Play

  Luuk de Jong is goud waard voor Sevilla met deze schitteren­de hakgoal

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie