Memphis Depay rapt over geld, vrouwen en privéleven: ‘Mijn broer weet niet eens meer wat buiten is’

VideoMemphis Depay heeft weer van zich laten horen als rapper. De 27-jarige spits van FC Barcelona en Oranje was onlangs te gast bij 101Barz. In een studiosessie van bijna acht minuten rapt hij over zijn leven en carrière.

 1. Spaanse media hard voor Barcelona en Koeman: ‘Ongelooflijk, de nachtmerrie gaat gewoon door’
  Play
  Samenvatting

  Spaanse media hard voor Barcelona en Koeman: ‘Ongeloof­lijk, de nachtmer­rie gaat gewoon door’

  Ronald Koeman is het afgelopen jaar wel wat gewend. Hij doorstond in Barcelona menig stormpje. Maar na het steriele optreden gisteravond tegen laagvlieger Granada (1-1), waarin Barça ternauwernood ontsnapte aan een pijnlijk verlies, kan Koeman zijn borst echt natmaken, zo verwachten Spaanse media. ,,Dit Barcelona is lichtjaren verwijderd van het Barcelona zoals dat al decennia bekend staat.”
 2. Depay op gelijke hoogte met Cruijff en Lenstra: ‘Dat zijn legendes, daar kun je niemand mee vergelijken’
  33 goals in 71 interlands

  Depay op gelijke hoogte met Cruijff en Lenstra: ‘Dat zijn legendes, daar kun je niemand mee vergelij­ken’

  Met een hattrick en een assist was Memphis Depay vanavond opnieuw van onschatbare waarde voor Oranje. De 27-jarige aanvaller tekende tegen Turkije in zijn 71ste interland voor treffer nummer 31, 32 én 33: een loepzuivere hattrick. Daarmee kwam hij op gelijke hoogte met Abe Lenstra en Johan Cruijff. ,,Dat zijn legendes, daar kun je niemand mee vergelijken. Zij hebben Nederland groot gemaakt en op de kaart gezet.”