Technisch directeur Ton Lokhoff heeft zijn conclusies getrokken en vertrekt bij NAC.
Volledig scherm
Technisch directeur Ton Lokhoff heeft zijn conclusies getrokken en vertrekt bij NAC. © Pro Shots / Toin Damen

Mister NAC Ton Lokhoff stapt tien weken na rentree alweer op

Enkele uren nadat Mark Haarman zijn zetel als commissaris technische zaken heeft opgegeven bij NAC heeft ook technisch directeur Ton Lokhoff zijn biezen gepakt, zo meldt BN/De Stem. Tien weken na zijn aantreden houdt Mister NAC het dus voor gezien. Haarman en Lokhoff kunnen zich niet meer vereenzelvigen met het huidige sportieve beleid van NAC. 

 1. Ajax-talent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeersongeluk: ‘We zijn diep geraakt’
  drama ijsselstein

  Ajax-ta­lent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeerson­ge­luk: ‘We zijn diep geraakt’

  De 16-jarige Ajax-speler Noah Gesser is omgekomen bij een verkeersongeluk vrijdagavond in IJsselstein (Utrecht). Dat bevestigt een woordvoerder van de club, die spreekt van ‘vreselijk nieuws’. Ook zijn 18-jarige broer Isay, die zondag 19 jaar zou zijn geworden, overleefde het ongeluk niet. Het drama leidt tot een stortvloed aan reacties; zelfs van Real Madrid en Manchester City. ,,We willen ons medeleven betuigen aan familie, geliefden, teamgenoten en Ajax.”
 2. Management: Geertruida stelt geen onredelijk hoge eisen en heeft intentie om bij Feyenoord te blijven

  Management: Geertruida stelt geen onredelijk hoge eisen en heeft intentie om bij Feyenoord te blijven

  Lutsharel Geertruida betreurt de commotie die is ontstaan nu Feyenoord heeft laten weten de stekker uit de contractonderhandelingen met de speler van Jong Oranje te hebben getrokken. Technisch directeur Frank Arnesen liet gisteren aan deze krant weten dat Feyenoord niet kan voldoen aan het salaris dat de rechtsback wil verdienen indien hij zijn nog een seizoen doorlopende contract openbreekt en verlengt.