Pro Shots / Mischa Keemink
Volledig scherm
PREMIUM
© Pro Shots / Mischa Keemink

Oude bekende geeft Feyenoord Europees advies na ‘amateurisme’ tegen AS Trencín

Tegen het Kosovaarse FC Drita maakt Arne Slot morgen zijn officiële debuut als Feyenoord-trainer. Een op papier te nemen horde voor de Rotterdammers. Alleen: dat dachten ze in De Kuip zo vaak de laatste jaren. Over hoe nu wél Europees succes geboekt kan worden. ,,Creëer overcapaciteit, zorg dat je spelers fitter zijn dan hun tegenstanders.”

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.