Podcast | ‘Ik moet nog zien of er in de winter veel gaat veranderen in de spelersgroep bij Ajax’

De gouden bal toch weer voor Messi, Ronaldo boos, Nijhuis stopt met internationaal fluiten, onrust bij Sparta en de voorhoede van Ajax. Het zijn de onderwerpen van AD Voetbalpodcast met presentator Etienne Verhoeff en Johan Inan.

 1. Toptalent ‘Gigi’ vocht voor haar leven, maar mag nu ic verlaten: ‘Ze heeft zo’n enorme klap gekregen’
  PREMIUM

  Toptalent ‘Gigi’ vocht voor haar leven, maar mag nu ic verlaten: ‘Ze heeft zo’n enorme klap gekregen’

  Na een zwaar auto-ongeluk op nieuwjaarsdag raakte Gianduja Vandeuren (18) in coma. De talentvolle zaalvoetbalster, die vorig jaar bij eredivisieclub ZVV Den Haag speelde en daar grote indruk maakte, onderging medische ingrepen en is inmiddels van de intensive care af. Vandeuren maakt zich op voor een lange revalidatie in de hoop ooit nog terug te keren in het zaalvoetbal. ,,Gigi is een knokker die nooit opgeeft.”
 2. PSV nog zonder Vinícius en Madueke, maar Zahavi lijkt klaar voor topper tegen Ajax

  PSV nog zonder Vinícius en Madueke, maar Zahavi lijkt klaar voor topper tegen Ajax

  PSV staat op dit moment een punt voor op Ajax in de competitie en beide ploegen ontmoeten elkaar zondag in het Philips Stadion. Hoogspanning in de eredivisie, kortom. Volgens trainer Roger Schmidt is het een ideale kans om afstand te nemen en een stap vooruit te zetten. Hij vindt het niet per se een ‘must-win’ voor de Eindhovenaren, maar noemt het tegelijkertijd wel een wedstrijd die PSV koste wat het kost wil winnen.