Volledig scherm
Peter Fossen (operationeel directeur PSV), Bruma en technisch manager John de Jong van PSV © ED

Portugees Bruma tekent voor vijf jaar bij PSV

PSV kan het bericht over het aantrekken van de Portugese aanvaller Bruma (24) begrijpelijkerwijs nog niet bevestigen. De handtekeningen moeten nog gezet worden en de resultaten van de medische keuring moeten worden afgewacht. Zaakwaarnemer Catio Baldé is minder voorzichtig en stelt dat Bruma RB Leipzig verruilt voor PSV. 

Operationeel directeur Peter Fossen en technisch manager John de Jong van PSV gingen na het bereiken van een positief onderhandelingsresultaat alvast op de foto met de beoogde PSV-aanwinst, die afkomstig is van RB Leipzig. Het kiekje werd enthousiast gedeeld via sociale media. 

PSV troeft onder meer FC Porto af door Bruma binnen te halen. Hij tekent in Eindhoven tot 2024 en is daarmee sowieso al een van de topaankopen voor deze zomer. PSV wil ook nog minimaal twee verdedigers aantrekken en heeft daarvoor een aantal lijnen uitstaan. 

Met de komst van Bruma is volgens Baldé maximaal vijftien miljoen euro gemoeid, maar bij dat bedrag zijn de nodige prestatie-bonussen meegerekend geeft hij aan.