Rangers-Feyenoord in teken van ‘leader en legend’ Ricksen

Dag na overlijden Ricksen / VIDEORangers-Feyenoord staat vanavond in het teken van de gisteren overleden Fernando Ricksen. De tegenstander van de Rotterdammers in de Europa League is in rouw na de dood van hun voormalig aanvoerder. ,,Rangers moet vanavond strijden zoals Fernando altijd streed voor ons.’’

Op twee hoeken van het machtige Ibrox Stadium zijn spontaan herdenkingsplekken ontstaan. De zee vol bloemen, shirts, sjaals, vlaggen groeit elk uur. De kleine Jack legt een bos rozen neer, zijn oma huilt. Een man met een looprek kust zijn sjaal om het stukje stof vervolgens aan het hek te knopen. Op een Rangers-shirt staat: hero, leader, legend.

  1. Berghuis, Linssen en Pleguezuelo blinken uit; onvoldoende voor Boadu en Stengs
    Cijfers speelronde 23

    Berghuis, Linssen en Pleguezue­lo blinken uit; onvoldoen­de voor Boadu en Stengs

    Steven Berghuis, Bryan Linssen en Julio Pleguezuelo zijn de spelers van het weekend. Pleguezuelo boekte gisteravond met FC Twente een fraaie zege op AZ en voelt zich als centrale verdediger steeds beter op zijn plaats. Hij kreeg een 8, net als Vitesse-topscorer Bryan Linssen en Feyenoord-captain Steven Berghuis. Zij waren vandaag belangrijk in de overwinningen op Heerenveen en PEC Zwolle.