Lennart Thy.
Volledig scherm
Lennart Thy. © Pro Shots / Dennis Wielders
3
EINDE
1
 • Bryan Smeets 21'
 • Lennart Thy 29'
 • Emanuel Emegha 73'
 • Mats Seuntjens 49'

Sparta boekt eerste zege van het seizoen dankzij gouden pik Fraser

Een 6-1 zege met het Nederlands elftal op Turkije. En vanmiddag een 3-1 overwinning namens Sparta op Fortuna Sittard. Het gaat Henk Fraser, parttime assistent-bondscoach en hoofdtrainer van de Spangenaren, behoorlijk voor de wind momenteel. Al was de verdiende overwinning op de Limburgers ook wel hard nodig.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.