Ricky van Wolfswinkel was één van de drijvende krachten van Vitesse in seizoen 2016/2017. Met de bekerwinst als hoogtepunt. De spits scoorde twee keer in de finale tegen AZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Ricky van Wolfswinkel was één van de drijvende krachten van Vitesse in seizoen 2016/2017. Met de bekerwinst als hoogtepunt. De spits scoorde twee keer in de finale tegen AZ. © Pim Ras Fotografie

Theo Janssen over Van Wolfswinkel: ‘Mooi voor FC Twente, maar ik had hem liever bij Vitesse gezien’

Theo Janssen is enthousiast over de terugkeer van Ricky van Wolfswinkel in de eredivisie. Al had hij liever gehad dat de spits voor Vitesse had gekozen en niet voor FC Twente. „Ik stuur Jan Streuer een appje dat hij het goed heeft gedaan.”

  1. PSV rekent ondanks sluimerende interesse Manchester United op goede en gefocuste Gakpo tegen Rangers
    PREMIUM

    PSV rekent ondanks sluimeren­de interesse Manchester United op goede en gefocuste Gakpo tegen Rangers

    PSV gaat er op dit moment vanuit ook in het treffen met Rangers FC gewoon over Cody Gakpo te kunnen beschikken. Hoewel sprake is van sluimerende belangstelling van Manchester United, kan Gakpo zich volgens de leiding van PSV op dit moment prima focussen op zijn prestaties bij de Eindhovense club. Dit weekend werd hij door trainer Ruud van Nistelrooij een helft gespaard tegen Go Ahead Eagles.