Trainer Alfred Schreuder ontslagen bij Ajax na nieuwe blamage: ‘Een noodzakelijke beslissing’

Met videoAlfred Schreuder is ontslagen als trainer van Ajax. De zevende eredivisiewedstrijd op een rij zonder zege, donderdagavond tegen FC Volendam (1-1), is de 50-jarige trainer fataal geworden. De Amsterdamse club heeft ‘geen vertrouwen meer in een verdere samenwerking’. Michael Reiziger neemt de taken van Schreuder voorlopig over.

4 reacties

 • Tinus Timmerman

  2 maanden geleden
  Makkelijk om nu naar één man te wijzen want er is veel meer loos bij Ajax. Neem het vertrek van Blind jr. en sr.. Ajax is door zijn mogelijkheden heen en moet gewoon tijdelijk een stap terug doen. Dat is nu eenmaal de marktwerking zoals het over heel de wereld gaat. Ook hebben spelers een te grote invloed op het behoud/resultaat van de trainer. Als ze hem niet moeten, presteren ze gewoon niet naar hun kunnen, met als resultaat de trainer krijgt ontslag. Uithuilen, en hoogmoed komt voor de val!
 • A Harbeek

  2 maanden geleden
  Zo jammer, hadden ze eindelijk een trainer die ook buiten 020 goed werd beoordeeld. Wordt hij ontslagen, zo jammer .
 • frank jansen

  2 maanden geleden
  2 kostbare maanden verloren. Hij had voor de WK moeten worden ontslagen. Hij bleef zijn compaan Basey tegen beter weten in opstellen. Inclusief salaris gewoon 30 miljoen door het afvoerputje gespoeld.
 • Wilco Rorijs

  2 maanden geleden
  Paniek voetbal vanuit de Ajax directie !!!