Volledig scherm
© ANP

Vader Wout Weghorst in rvc FC Twente

Frans Weghorst (58), de vader van VfL Wolfsburg-spits Wout Weghorst, is toegetreden tot de raad van commissarissen van FC Twente. Wout Weghorst speelde tussen 2014 en 2016 voor Heracles, de rivaal van Twente.

,,Frans is al jaren nauw betrokken bij de club en was een van de voortrekkers van ‘De Noabers’, de regionale investeerdersgroep die zeer belangrijk is voor de verdere toekomst van FC Twente”, zei Dennis Schipper, waarnemend voorzitter van de rvc.

Met de toetreding van Frans Weghorst, tot eind vorig jaar algemeen directeur van AVIA Weghorst, bestaat de rvc van FC Twente uit drie personen. Naast Weghorst en Schipper is dat Koen Groenewold. Het is de bedoeling dat op korte termijn de rvc weer uit vijf personen staat.

  1. LIVE: Breinburg in de basis op bekend terrein in kleine Gelderse derby
    LIVE

    LIVE: Breinburg in de basis op bekend terrein in kleine Gelderse derby

    NIJMEGEN - De Goffert is maandagavond (aftrap 20.00 uur) in de eerste divisie het decor van de kleine Gelderse derby. Koploper De Graafschap reist af naar Nijmegen voor de confrontatie met NEC. Gregor Breinburg, terug in de basis bij De Graafschap, keert voor even terug op de plek waar hij in vier jaar tijd pieken en dalen meemaakte. ,,Ik ken ook nog veel mensen bij de club. Dat maakt het speciaal terug te keren’’, zei hij daarover. Mis niets in het liveblog!