Volledig scherm
© ANP

Vader Wout Weghorst in rvc FC Twente

Frans Weghorst (58), de vader van VfL Wolfsburg-spits Wout Weghorst, is toegetreden tot de raad van commissarissen van FC Twente. Wout Weghorst speelde tussen 2014 en 2016 voor Heracles, de rivaal van Twente.

,,Frans is al jaren nauw betrokken bij de club en was een van de voortrekkers van ‘De Noabers’, de regionale investeerdersgroep die zeer belangrijk is voor de verdere toekomst van FC Twente”, zei Dennis Schipper, waarnemend voorzitter van de rvc.

Met de toetreding van Frans Weghorst, tot eind vorig jaar algemeen directeur van AVIA Weghorst, bestaat de rvc van FC Twente uit drie personen. Naast Weghorst en Schipper is dat Koen Groenewold. Het is de bedoeling dat op korte termijn de rvc weer uit vijf personen staat.

  1. Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Trainer Leonid Sloetski van Vitesse ziet de return tegen FC Groningen, morgen in Arnhem, in de halve finales van de play-offs om Europees voetbal met vertrouwen tegemoet. ,,Ik geef ons een goede kans, de spelers gaan alles geven'', zegt de Russische coach. ,,We moeten dominanter en agressiever zijn. Je krijgt te maken met een tegenstander die gaat verdedigen. Zij gaan tegenhouden, wij gaan aanvallen en op zoek naar een doelpunt.''