Volledig scherm
Stan Valckx. © anp

Valckx sluit terugkeer bij PSV niet uit bij vertrek Brands

Mocht PSV bij een eventueel vertrek van Marcel Brands deze zomer aankloppen bij Stan Valckx, dan zou de Limburger best willen nadenken over een terugkeer in Eindhoven. Dat zei de huidige manager voetbal van VVV-Venlo vanavond in het programma Eretribune op FOX Sports.

Valckx kreeg de vraag of hij een baan als technisch directeur van PSV zou zien zitten. ,,Die heb ik al gehad, dus ik heb hem zeker zien zitten", stelde Valckx, die eerder al van 2004 tot 2008 de technische baas was in Eindhoven. Een vertrouwensbreuk leidde uiteindelijk tot een noodgedwongen vertrek. 

Valckx gaf vervolgens nadrukkelijk aan VVV-Venlo niet zomaar achter zich te willen laten. ,,Ik heb het heel goed naar mijn zin in Venlo. Ik heb ook wel wat aanbiedingen uit het buitenland afgeslagen. Ik ga hier niet zomaar weg. Mocht Marcel Brands weggaan - Marcel is trouwens een goede collega en een goede technisch directeur - en ze willen mij benaderen, dan zal ik erover nadenken."

Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV vertelde vorige week dat Brands in de belangstelling staat van Everton en met de Premier League-club heeft gesproken.