Corbis via Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Corbis via Getty Images

Van Gaal hakt Oranje-knoop snel door, kans op ‘ja’ lijkt groot

AchtergrondDonderdag een week geleden spraken de KNVB en Louis van Gaal elkaar in Portugal. De partijen gingen met een positief gevoel uiteen, maar ook met huiswerk. Van Gaal beslist waarschijnlijk vandaag of morgen of hij bondscoach wordt. De kans op witte rook lijkt groot.

3 reacties

 • Loetje L

  3 maanden geleden
  Een afschuwelijk en onsympathiek figuur is Van Gaal. Ff snel weer miljoenen opstrijken ..want heeft ook nog nooit iets bereikt met Oranje dus waarom ze hem hebben genomen is voor mij een raadsel.
 • pietje bell

  3 maanden geleden
  Een coach met ballen.
 • Ben Heuvel

  3 maanden geleden
  Waarom kies je niet voor een bondscoach voor een langere termijn, van Gaal blijft ook niet lang. Neem eerst afscheid van de spelers die denken groter te zijn dan...... Die ego's heb je alleen maar last van
 1. Verwijderen stoelen leidde tot instorting uitvak NEC, zegt constructeur. ‘Je moet gewoon op je krent zitten’
  PREMIUM
  28

  Verwijde­ren stoelen leidde tot instorting uitvak NEC, zegt construc­teur. ‘Je moet gewoon op je krent zitten’

  NIJMEGEN - De verwijdering van stoelen heeft mogelijk geleid tot de instorting van een deel van het uitvak van NEC-stadion De Goffert in Nijmegen. Stadions zijn niet bedoeld voor een samengepakte groep supporters die host. Dat valt op te maken uit een reactie van constructeur Andries Broersma van Bureau Broersma, die eerder betrokken was bij de bouw van het ingestorte AFAS Stadion van AZ, in een artikel van vakblad Cobouw.