Volledig scherm
Kenneth Vermeer maakt zich klaar voor zijn invalbeurt in Zwolle. © Jasper Ruhe

Vermeer ook in Klassieker onder de lat bij Feyenoord

Feyenoord zal volgende week zondag in de Klassieker tegen Ajax en woensdag in de beker tegen Fortuna Sittard opnieuw een beroep moeten op Kenneth Vermeer. De Rotterdammers vrezen Justin Bijlow enige tijd kwijt te zijn.

De doelman van Feyenoord, die volgende week zijn 21ste verjaardag viert,  viel vanavond tegen PEC Zwolle geblesseerd uit. De 20-jarige Rotterdammer heeft waarschijnlijk zijn middenvoetsbeentje gebroken. ,,Het ziet er niet goed uit’’, zei trainer Giovanni van Bronckhorst. ,,Hij wilde een bal pakken bij de ballenjongen en voelde toen iets in zijn voet.’’

Bijlow werd in Zwolle vervangen door Vermeer (33), die voor de derde keer dit seizoen in actie kwam. De ex-Ajacied keepte eerder tegen Willem II (1-1) en Vitesse (2-1).

  1. Willem van Hanegem-special

    Willem van Hanegem-special

    Feyenoord-legende Willem van Hanegem wordt woensdag 75 jaar. AD Sportwereld viert dat met een schitterende special over de Kromme. Daarin onder meer een persoonlijke verhaal van verslaggever Sjoerd Mossou, een dubbelinterview tussen Willem van Hanegem en Johan Neeskens, herinneringen van onder anderen Hugo Borst en Henk Fraser, een uitgebreide terugblik op de Europa Cup-I-finale van 1970, uiteraard een groot interview met de jarige job zelf en veel en veel meer.