Volledig scherm
Douglas (rechts) was deze zomer eregast bij de huldiging van FC Twente. Samen met Jeroen Heubach, Peter Wisgerhof en Blaise N’Kufo. © FC Twente Media

Voormalig FC Twente-speler Douglas hoopt op contract bij Emmen

Voormalig FC Twente-speler Douglas hoopt op een rentree in de Nederlandse competitie. De 31-jarige verdediger, die al sinds 2018 niet meer op niveau heeft gevoetbald, probeert onderdak te krijgen bij FC Emmen.

Douglas heeft al een paar fysieke testen ondergaan bij Emmen. De clubleiding wil op korte termijn een beslissing nemen of het in zee gaat met de speler, die in 2010 landskampioen werd met FC Twente.

Douglas verdween in 2018 van de radar nadat hij betrapt werd op doping bij zijn toenmalige club Sporting Lissabon. De laatste maanden dook hij af en toe op bij de Hengelose tweedeklasser Barbaros waar hij soms mee trainde. Douglas woont inmiddels alweer een tijdje in Enschede.

  1. NEC probeert in Rotterdam aansluiting te houden in tweede periode
    LIVE

    NEC probeert in Rotterdam aanslui­ting te houden in tweede periode

    ROTTERDAM – In de voorlaatste wedstrijd van de tweede periode van de eerste divisie moet NEC winnen van Excelsior om aansluiting te houden bij koploper in de periodestand FC Volendam. Het verschil bedraagt twee punten (17 om 19). Cambuur staat tweede met 18 punten, de Nijmegenaren op de derde plaats. Een goed resultaat in Rotterdam is dus van groot belang voor NEC. De wedstrijd (aftrap 20.00 uur) is via het liveblog te volgen.