Bernadien Robben kijkt toe hun Arjen Robben hun zoontje Luka een knuffel geeft.
Volledig scherm
Bernadien Robben kijkt toe hun Arjen Robben hun zoontje Luka een knuffel geeft. © Pim Ras Fotografie

Vrouw Arjen Robben hersteld van coronavirus

De vrouw van Arjen Robben, Bernadien, heeft het coronavirus opgelopen en is daar inmiddels weer van genezen. Dat vertelt hij in de FC Bayern Podcast. Robben zelf is negatief getest.

,,Gelukkig is ze weer hersteld, maar het was niet leuk”, vertelt Robben. ,,Ze heeft zich slecht gevoeld. Het ergste was de druk op haar borst en de ademhalingsproblemen. Geen fijn gevoel. Het duurt ook lang. Het is niet dat het na één of twee dagen beter gaat. We hebben twee weken thuisgezeten in quarantaine. Ik ben blij dat het niet té erg is geworden.”

Robben zelf testte, net als zijn kinderen, negatief op het coronavirus. ,,Gek genoeg wel. Het zou kunnen dat we het niet gemerkt hebben.”

,,Gelukkig hebben we vrienden die boodschappen voor ons deden en met de hond gingen wandelen‘’, zegt Robben. ,,In het begin zagen niet alle mensen de ernst van dit virus in. Ik hoop dat iedereen zich nu wel aan de regels houdt.”

Arjen Robben en zijn vrouw tijdens een Oktoberfest in 2016.
Volledig scherm
Arjen Robben en zijn vrouw tijdens een Oktoberfest in 2016. © REUTERS

Wat weet jij over het coronavirus?

  1. ‘Mauro Júnior zit straks dicht tegen de basis van PSV aan’
    Video

    ‘Mauro Júnior zit straks dicht tegen de basis van PSV aan’

    Welke spelers moeten volgend seizoen onder Roger Schmidt in de gaten worden gehouden? PSV-watcher Maarten Wijffels van AD Sportwereld denkt dat niemand nu nog is afgeschreven. ,,Hij zal straks in de voorbereiding beginnen en kijken wat hij aan boord heeft. PSV is afgelopen seizoen vierde geworden. Dat betekent dat het niet overhield met de kwaliteit. Om nu te zeggen dat er ineens een kant en klare kampioen staat, dat lijkt me wat overdreven.”