Welke speler maakte deze een eeuw een hattrick bij duel tussen Groningen en Feyenoord?

Denk jij álles van voetbal te weten? Lepel je de meest bijzondere voetbalfeitjes achteloos op? Of vind je het gewoon leuk je voetbalkennis te meten met vrienden of bekenden? Dan kun je wekelijks je kennis tonen in de AD Voetbalquiz.

De ‘weekendquiz’ – te spelen vanaf vrijdagmorgen – richt zich vooral op vragen over de wedstrijden van dat eredivisieweekeinde. De quiz kan gespeeld worden tot zondag middernacht. Van maandagochtend tot aan donderdag middernacht richten de quizvragen zich meer op de doordeweekse wedstrijden, al dan niet in Europees verband.

Vriendencompetitie

Je kunt natuurlijk alleen spelen, maar het is ook mogelijk een vriendencompetitie aan te maken, waarin je met teamgenoten, collega’s of familieleden een onderlinge strijd kan voeren.

Prijzen

Deelnemers dingen mee naar mooie prijzen. Eén keer per maand zijn er – op basis van de beste weekscore - kaarten voor een interland van het Nederlands elftal te winnen. De winnaar van het algemeen klassement over het hele seizoen kan aanspraak maken op een voetbalreis voor twee personen.

Ga nu naar: ad.nl/sportquiz

Volledig scherm
Voetbalquiz. © AD