Volledig scherm
Brand Graaf Reinaldweg Waardenburg. © Bart Meesters

Branden blijven Waardenburg teisteren met oud en nieuw op komst

WAARDENBURG/ TUIL - Opnieuw zijn er autobanden aangestoken in en rondom Waardenburg. De brandweer moest woensdagavond al drie keer uitrukken om deze kleine, aangestoken, brandjes te blussen. Het ging mis op de de Steenweg en de A.H. De Kockstraat in Waardenburg en op de Haagstraat in Tuil.

Er is veel politie opgeroepen in Waardenburg om de daders op te sporen. Vermoedelijk zijn ze daarom net buiten Waardenburg, in Tuil, verder gegaan met brandstichten. 

Onrustig

Volledig scherm
Autobanden branden in Waardenburg. © Bart Meesters

Tijdens de kerstnacht van maandag op dinsdag was het ook al een onrustige avond met vele branden, waaronder ook op de Steenweg in Waardenburg. Ook toen werden er autobanden en fietsbanden aangestoken. De politie was met veel eenheden in en rond Waardenburg aanwezig om de daders van de brandstichting op te sporen. 

Het is niet voor het eerst dat het zo onrustig is in Waardenburg en omstreken. Begin december was het al raak op de Meerwijk in Waardenburg. Toen stond een grote stapel tractorbanden in lichterlaaie. Door de vele brand zit de schrik er bij omwonenden goed in.

Voor zover bekend is er niemand opgepakt.

Volledig scherm
Autobanden branden in Waardenburg. © Bart Meesters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland