Brand Graaf Reinaldweg Waardenburg.
Volledig scherm
Brand Graaf Reinaldweg Waardenburg. © Bart Meesters

Branden blijven Waardenburg teisteren met oud en nieuw op komst

WAARDENBURG/ TUIL - Opnieuw zijn er autobanden aangestoken in en rondom Waardenburg. De brandweer moest woensdagavond al drie keer uitrukken om deze kleine, aangestoken, brandjes te blussen. Het ging mis op de de Steenweg en de A.H. De Kockstraat in Waardenburg en op de Haagstraat in Tuil.

11 reacties

 • Jelise

  4 jaar geleden
  Sorry nu 4x de 2 berichten gelezen en snap nog steeds niet wat je wil zeggen. Ik denk dat je bedoel dat ze eerder en zwaarder moeten straffen en niet moet dreigen ermee of taakstrafje geven. Of bedoel je dat ook weer niet. Ja dr is echt geen touw aan vast te knopen voor een simpel persoon als ik zelf (blijkbaar) of ik spreek geen politiek correct ofzo
 • Ook

  4 jaar geleden
  ~ zich overlast niet eens meer voorstellen, laat staan dat ze zich ook maar enigszins willen voorstellen hoe mensen op straat denken over door hen opgelegde straffen. Daardoor zijn de straffen al jaren onvoldoende aangepast en duurt het ook vervolgens weer jaren voordat straffen strenger worden. Dat zijn wat in het ook springende problemen bij de straffen die nu worden opgelegd en waar - naar mijn mening - veel te weinig aan wordt gedaan en ook nog eens veel te langzaam.
 • Ook

  4 jaar geleden
  Die mantra van zwaar straffen hoor en lees ik overal in deze dagen en helaas inmiddels al voor de zoveelste keer. Ik vind dat dat geen enkele dreiging meer van uitgaat inmiddels en zeker wanneer u over een jaar ongeveer zou zien wat er dan aan feitelijke straffen gaat worden uitgedeeld voor feiten die in deze dagen worden begaan bijvoorbeeld geweld tegen hulpverleners. OM en politie kunnen wel van alles roepen en eisen maar het zijn rechters die de straffen bepalen en opleggen. Veel van die rechters leven inmiddels al jaren in een cocon van luxe en afstand tot dagelijkse ellende en kunnen ~
 • Ook

  4 jaar geleden
  Dat u nou echt dat de brandweer voor die luizige vergoeding ieder bij nacht en ontij van huis is om aangestoken branden te gaan blussen en niet liever bij de familie thuis is?
 • Ook

  4 jaar geleden
  Dus wanneer er straks - hopelijk toch niet - inderdaad gewonden of zelfs doden gaan vallen dan weet iedereen verder in Nederland ook wie er in elk geval ook moreel schuldig zijn aan deze al jaren voortwoekerende ellende, namelijk die zelfde gereformeerde kerken die maar niets aan deze ellende lijken te doen!