Volledig scherm
© Raphael Drent

Bruidsparen kunnen volgend jaar nog terecht in kasteel Neerijnen

NEERIJNEN/GELDERMALSEN - Trouwlustige stellen kunnen volgend jaar nog steeds terecht in de trouwzalen van de huidige gemeenten Neerijnen en Lingewaal. De trouwzaal in Geldermalsen is in 2019 niet beschikbaar.

Per 1 januari 2019 vormen de huidige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal samen onder de naam West Betuwe de grootste gemeente van Rivierenland met ruim 50.000 inwoners. 

Gratis

Het huidige gemeentehuis van Geldermalsen gaat fungeren als gemeentewinkel, maar daarvoor moet er wel stevig verbouwd worden. Dat heeft onder meer als consequentie dat de trouwzaal in het Geldermalsense gemeentehuis volgend jaar niet beschikbaar. 

Er kan dan nog wel getrouwd worden in het gemeentehuis in  Geldermalsen, maar in een eenvoudiger zaaltje. Daarom is het daar dan gratis. Er is afgesproken dat de huidige trouwzalen van Neerijnen en Lingewaal (in Asperen) in ieder geval volgend jaar nog wel beschikbaar zijn als trouwlocatie.  Vooral het kasteel in Neerijnen is een geliefde trouwlocatie, ook voor bruidsparen van buiten de gemeente Neerijnen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland