Op de kruising Slimweistraat met de Nieuwstraat in Waardenburg brandde een caravan vol autobranden uit.
Volledig scherm
Op de kruising Slimweistraat met de Nieuwstraat in Waardenburg brandde een caravan vol autobranden uit. © Marco van Deick/Persbureau Heitink

Caravan vol autobanden brandt uit in Waardenburg in nacht vol buitenbranden

WAARDENBURG - De brandweer is in de nacht van zondag op maandag weer minstens vier keer uitgerukt voor een stapel brandende autobanden in Waardenburg en Tuil. Midden in de nacht brandde zelfs een caravan vol autobanden uit.

6 reacties

 • Josefien

  4 jaar geleden
  Ik weet het. Goed beschouwd vind ik het eigenlijk heel triest dat het zo gaat.
 • Nicky

  4 jaar geleden
  Heb een paar jaar in die buurt gewoond, heb de bevolking daar leren kennen als net zo godvruchtig als schijnheilig. Die kinderen zitten op zondag in de kerk en de rest van de week schoppen ze (zo stiekem mogelijk) naar politie, leraren etc. En de ouders, die kijken de andere kant op. Zo waren ze vroeger zelf ook. Je moet toch ergens stoom afblazen als je in zo'n bekrompen wereld opgroeit waar niks mag - en de ouders doen net alsof ze niks weten. Zalig de onwetenden, dat is daar het devies.
 • DeClown

  4 jaar geleden
  Het is blijkbaar een traditie. En volgens mij vinden de Waardenburgers (of hoe je ze ook noemt) niet erg. Lekker laten gebeuren en probeer het op een afstand te controleren.
 • Lena

  4 jaar geleden
  Afvoeren autobanden kost geld  daarom al die branden 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Het was zondagavond en zondag is een rustdag dus ga je niet naar buiten......
 1. ‘Ik ben een luie schilder’
  RIVIERENLANDERS

  ‘Ik ben een luie schilder’

  Sinds zeventien jaar doet Dick van den Haak (67) uit Opijnen alleen nog dingen die hij leuk vindt. ,,Ik was vijftig toen ik mijn transportbedrijf overgedaan heb aan mijn broer. Daarna nooit meer gewerkt. Op aandringen van mijn zus heb ik een schilderscursus gevolgd. Ik doe vooral landschappen en portretten. Soms verkoop ik er een, ik geef ze wel eens weg en ik hang ze thuis op. Ik heb zo’n dertig schilderijen gemaakt.’’ Lachend: ,,Ja, ik ben een beetje een luie schilder.’’ Zijn hond Skye heeft een zware jaarwisseling achter de rug door de vuurwerkbom die in Opijnen ontplofte. ,,Op 1 januari durfde ze alleen ‘s morgens een keer naar buiten om heel gauw te plassen. Man, wat een knal was dat. Nu gaat het gelukkig weer beter met hem.’’