Volledig scherm
Op de kruising Slimweistraat met de Nieuwstraat in Waardenburg brandde een caravan vol autobranden uit. © Marco van Deick/Persbureau Heitink

Caravan vol autobanden brandt uit in Waardenburg in nacht vol buitenbranden

WAARDENBURG - De brandweer is in de nacht van zondag op maandag weer minstens vier keer uitgerukt voor een stapel brandende autobanden in Waardenburg en Tuil. Midden in de nacht brandde zelfs een caravan vol autobanden uit.

Net na 22.00 uur op zondagavond stond in de berm van de Bouwing in Tuil een stapel autobanden in brand. Even voor 23.00 uur was het raak op de Weerdenborch in Waardenburg, waar ook een stapel autobanden in brand was gestoken, midden op straat.  De Weerdenborch ligt in een woonwijk en loopt evenwijdig aan de A2.

Twee uur later  is het wederom raak, ditmaal op de Notaris van Aalstweg in Waardenburg. Ook daar staat middenin een woonwijk, midden op de weg een stapel autobanden in brand.  Nog geen uur later blust de brandweer een caravan op de kruising van de Slimweistraat en de Nieuwstraat. De caravan zit vol autobanden.

De brandweer is naast het tijdig blussen van het vuur in Waardenburg druk geweest met buitenbranden in Brakel, Zaltbommel, Herwijnen en Ophemert. In Zuilichem brandde een auto uit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland