Volledig scherm
PREMIUM
De organisatoren van de Dorpsquiz. Van links naar rechts: Ida Schinkelshoek, Fausto van Houwelingen, Arjaan Gijsberts en Marieke Gijsberts. © Raphael Drent

Dorpsquiz brengt Varik en Heesselt samen: 'Dit geeft reuring in het dorp'

VARIK/HEESSELT – In de dorpen Varik en Heesselt wordt 1 september voor de tweede keer een dorpsquiz gehouden. Volgens de organisatie het voorbeeld bij uitstek hoe je inwoners met elkaar kunt verbinden.

Voorbeelden van gekke quizopdrachten te over. De quizcommissie, gezellig keuvelend op het terras voor het Varikse dorpshuis Toevershof, hebben duidelijk de nodige voorpret op basis van vorig jaar. Wat wil je ook, als deelnemers op kolderieke wijze een videoclip van Queen moeten naspelen. Of een product met de langst verlopen houdbaarheidsdatum in moeten leveren – en een dorpsgenoot vervolgens zijn vrouw meeneemt. Ja, dan is de toon gezet. ,,Maar de quiz levert naast echtscheidingen ook nieuwe vriendschappen op’’, grinnikt Arjaan Gijsberts.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland