Heel Opijnen trilde door een verwoestende vuurwerkbom, daders zijn mogelijk al bekend

videoOPIJNEN - Bas (77) en Riet (74) Hartman uit Opijnen hadden de knal wel gehoord én gevoeld, maar ze hadden geen idee van de ravage die daardoor in hun huis was aangericht. Door een vuurwerkbom zijn twintig ruiten in hun huis  gesneuveld, lagen de dakpannen scheef op het dak, is de voordeur uit het kozijn en het slot geblazen en ligt het stucwerk dat een plafond boven de voordeur vormde aan gruzelementen.

12 reacties

 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Als je niet weet wie de daders zijn kun je de schade ook niet verhalen op de daders, weinig bizar dus. In dit geval zijn de daders bekend en kan de schade verhaald worden.
 • Mushydingleberry666

  3 jaar geleden
  Biem jonguh
 • Patries

  3 jaar geleden
  Iets met politie-onderzoek, daderkennis etc. Dus ik snap het wel. De politie zal zeker deze info wél hebben gekregen. Zij hebben er wat aan. Wij niet.
 • Sesmarias

  3 jaar geleden
  Als de inwoners die weten wie de daders zijn hun mond houden zijn zij net zo schuldig als de daders. Ook hier is een verantwoordelijkheid. Je helpt diegene die dit overkomen is en je geeft door wie het heeft gedaan. Lig er maar ff wakker van en ga morgen handelen. Veel sterkte voor beide families.
 • Ger

  3 jaar geleden
  Als ze gepakt worden niet afdoen met een boete of taakstraf. Hierbij hadden doden kunnen vallen.

Rivierenland