Volledig scherm
De politie is met boten aanwezig bij de Waal in Ophemert. © Marco van Deick/Persbureau Heitink

Lichaam van man gevonden in Waal bij Ophemert

updateOPHEMERT - In de rivier de Waal bij Ophemert is zaterdagavond rond 19.00 uur het stoffelijk overschot van een man gevonden. Dat meldt de politie. 

Die doet nu onderzoek bij de Waal. Hoe het lichaam daar terecht is gekomen en hoelang het daar al ligt, is nog onduidelijk.

Of het gevonden lichaam van de drenkeling is die afgelopen week in de Waal bij Nijmegen werd gezocht, kan de politie nog niet zeggen. ,,Er is een mogelijkheid, maar het is te vroeg om daar nu uitspraken over te doen’’, stelt een politiewoordvoerder. Het dreggen naar de onbekende persoon bij de Waalbrug werd dinsdagnacht na een zoektocht van enkele uren gestaakt. De drenkeling kon niet worden gevonden.

In Ophemert voer de politie zaterdagavond omstreeks 19.00 uur met twee kleine boten rond op de Waal in de buurt van een zandzuiger. Meerdere politiewagens stonden bij de uiterwaarden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland