Meesters Multi Media / Bart Meesters
Volledig scherm
© Meesters Multi Media / Bart Meesters

Smijten naar agenten in Waardenburg was ‘het bekende kat-en-muisspel’

WAARDENBURG - De politie doet geen nader onderzoek naar een incident in Waardenburg in de nieuwjaarsnacht waarbij een groep raddraaiers werd verjaagd die de politie belaagde. Zo'n veertig jongeren gooiden met bierflessen en vuurwerk naar agenten. Er werd niemand aangehouden.

8 reacties

 • Reijnen

  3 jaar geleden
  Dit is echt van de gekke.Als je 3 km te hard rijdt, ben je de sjaak maar als je de politie bekogeld met vuurwerk en flessen, wordt je (na hergroepering van de angstige eenheid) weggejaagd en ga je vrijuit. Terwijl er genoeg mogelijkheden waren om eens wat van die rellers op te pakken.Die rellers kosten onze gemeenschap elk jaar weer tienduizenden Euries.Kat en muis spel? Wie is de kat, wie is de muis? Politie is al decennia lang de muis. De kat? Waardenburgse jeugd. PAK ZE EENS OP!!Voor oudjaarsavond zijn ze al verjaagd, uitweg was Tuil.Oudjaarsavond zijn ze verjaagd.Naar Opijnen???
 • Henk

  3 jaar geleden
  Zo de ouden zongen, zo piepen de jongen. En ook de appel valt, zoals bekend, niet ver van de boom. Als je het gedrag van de mensen in het verkeer gaat analyseren, dan kun je heel eenvoudig vaststellen wie zich wel en wie zich niet aan met elkaar afgesproken regels wenst te houden, als hij of zij zelf even geen voorrang heeft of een kortere route wenst te nemen. Als ze honderd meter verder officieel pas over kunnen steken, rijden ze gewoon die honderd meter tegen het verkeer in! Dat tegendraadse gedrag zie ik bij velen!
 • Doet60

  3 jaar geleden
  De politie geeft het goede voorbeeld een lachertje. Had ze opgeplakt en volgende oud en nieuw een straat verbod opgelegd. Dan doen ze het niet meer ik dacht dat er een snel recht was. En 40 jongeren dat zijn bijna alle jongeren in waardenburg zo groot is waardenburg niet
 • Sesmarias

  3 jaar geleden
  Zo zo een vuist gemaakt en foei jongens niet meer doen hoor! De raddraaiers liggen nog bij te komen van het lachen.
 • Nicky

  3 jaar geleden
  En de ouders? Kijken die net zo star de andere kant op als de lokale overheid? Dit is niet een probleem van oud & nieuw, dit is een probleem van jongeren die schijt hebben aan alles en iedereen (zolang 'iedereen' de andere kant opkijkt, durven ze dat)

Rivierenland