Twee personen gewond door ongeluk in Waardenburg; sloot, tuin en weg liggen bezaaid met brokstukken

VideoWAARDENBURG - Twee personen zijn in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Waardenburg. De auto waarin zij zaten raakte met hoge snelheid van de weg en botste tegen een boom. Het grootste deel van de auto belandde vervolgens in een tuin, brokstukken lagen verspreid over de weg en het motorblok en een wiel lagen in een sloot. Beide personen zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

Rond 00.15 uur kregen de hulpdiensten een melding van het ongeluk tussen de Steenweg (N831), de A.H. de Kockstraat en de Heuvelstraat in Waardenburg. De auto, vermoedelijk een Audi, was vanuit Waardenbrug aan komen rijden en met hoge snelheid van de weg geraakt. 

Café

De weg was na het ongeluk enige tijd afgesloten voor onderzoek. Specialisten van de Verkeersongevallen Analyse hebben sporenonderzoek gedaan. Of er alcohol in het spel is geweest, is onbekend. Dat moet later uit onderzoek nog blijken. Volgens een getuige was het duo korte tijd voor het ongeluk vertrokken uit een café verderop de Steenweg. De politie neemt dat mee in het onderzoek. 

Van de auto bleef na het ongeluk niet veel over.
Volledig scherm
Van de auto bleef na het ongeluk niet veel over. © Bart Meesters

Over de aard van hun verwondingen is nog niks bekend. Een van de slachtoffers zou volgens en getuige zelf op de brancard zijn gaan liggen. Beide personen werden per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Het motorblok van de auto lag in de sloot.
Volledig scherm
Het motorblok van de auto lag in de sloot. © Bart Meesters
Ongeluk Steenweg in Waardenburg.
Volledig scherm
Ongeluk Steenweg in Waardenburg. © Bart Meesters
Een wiel lag in de sloot.
Volledig scherm
Een wiel lag in de sloot. © Bart Meesters
Ongeluk Steenweg in Waardenburg.
Volledig scherm
Ongeluk Steenweg in Waardenburg. © Bart Meesters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland