Twee personen gewond door ongeluk in Waardenburg; sloot, tuin en weg liggen bezaaid met brokstukken

VideoWAARDENBURG - Twee personen zijn in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Waardenburg. De auto waarin zij zaten raakte met hoge snelheid van de weg en botste tegen een boom. Het grootste deel van de auto belandde vervolgens in een tuin, brokstukken lagen verspreid over de weg en het motorblok en een wiel lagen in een sloot. Beide personen zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

4 reacties

 • Wees

  3 jaar geleden
  Een beetje kroegbaas let op zijn klanten 
 • Piet

  3 jaar geleden
  Wat heeft de kroegbaas hier nou mee te maken?
 • Silvester

  3 jaar geleden
  Hier ben ik niet mee eens kroegbaas uitnodigen je bent zelf verantwoordelijk en met zulke mensen heb ik geen medelijden. Gelukkig hebben ze niet iemand anders mee genomen.
 • Pipo

  3 jaar geleden
  Doodsklapper. Dankzij airbag hoofd nog te heel om niet meteen dood te zijn. Triest. Kroegbaas ook voor verhoor uitnodigen. Gelukkig geen andere weggebruikers betrokken.
 1. ‘Ik ben een luie schilder’
  RIVIERENLANDERS

  ‘Ik ben een luie schilder’

  Sinds zeventien jaar doet Dick van den Haak (67) uit Opijnen alleen nog dingen die hij leuk vindt. ,,Ik was vijftig toen ik mijn transportbedrijf overgedaan heb aan mijn broer. Daarna nooit meer gewerkt. Op aandringen van mijn zus heb ik een schilderscursus gevolgd. Ik doe vooral landschappen en portretten. Soms verkoop ik er een, ik geef ze wel eens weg en ik hang ze thuis op. Ik heb zo’n dertig schilderijen gemaakt.’’ Lachend: ,,Ja, ik ben een beetje een luie schilder.’’ Zijn hond Skye heeft een zware jaarwisseling achter de rug door de vuurwerkbom die in Opijnen ontplofte. ,,Op 1 januari durfde ze alleen ‘s morgens een keer naar buiten om heel gauw te plassen. Man, wat een knal was dat. Nu gaat het gelukkig weer beter met hem.’’

Rivierenland