Vuurwerkschade door vuurwerkbom waardoor veertig ruiten sneuvelden waaronder van het cafetaria van Weily Yu.
Volledig scherm
Vuurwerkschade door vuurwerkbom waardoor veertig ruiten sneuvelden waaronder van het cafetaria van Weily Yu. © Raphael Drent

Verdachten explosie Opijnen melden zich bij politie

UPDATE/videoOPIJNEN - Een aantal verdachten, vermoedelijk verantwoordelijk voor een zware explosie de nieuwjaarsnacht in Opijnen, heeft zich bij de politie gemeld. In de nacht van maandag op dinsdag sneuvelden aan de Waalwijk en de Stoepstraat in Opijnen zo'n vijftig ruiten mogelijk door een vuurwerkbom.

11 reacties

 • Hugo

  3 jaar geleden
  En voor zover de politie wel raddraaiers oppakt, worden door de rechters veel te lage straffen opgelegd.
 • Johan026

  3 jaar geleden
  Geef dat tuig een vuurwerkbom en tape ze vast aan de handen met ducktape en steek de lont aan. Kijk wat ze er van vinden.
 • Marc

  3 jaar geleden
  Helaas moet de politie te veel gedogen omdat ze van den haag niks mogen. Als ze wat doen dan kunnen ze een aanklacht verwachten. Puur links sociaal : de daders helpen
 • SansWorld

  3 jaar geleden
  Dat ligt aan de ouders die deze kinderen opvoed en daar is Rutte niet voor verantwoordelijk. Mensen durven niet meer naar zichzelf te kijken. Het enige wat we doen is naar elkaar wijzen. Dit is precies een reactie wat je kunt verwachten van iemand die geen stemrecht hoort te krijgen. Sterker nog de gemiddelde NL hoort geen stemrecht te krijgen. 
 • Michael Stam

  3 jaar geleden
  Dat is niet aan de politie, maar aan de overheid om daar wat aan te doen.
 1. Heel Opijnen trilde door een verwoestende vuurwerkbom, daders zijn mogelijk al bekend
  Play
  PREMIUM
  video

  Heel Opijnen trilde door een verwoesten­de vuurwerk­bom, daders zijn mogelijk al bekend

  OPIJNEN - Bas (77) en Riet (74) Hartman uit Opijnen hadden de knal wel gehoord én gevoeld, maar ze hadden geen idee van de ravage die daardoor in hun huis was aangericht. Door een vuurwerkbom zijn twintig ruiten in hun huis gesneuveld, lagen de dakpannen scheef op het dak, is de voordeur uit het kozijn en het slot geblazen en ligt het stucwerk dat een plafond boven de voordeur vormde aan gruzelementen.

Rivierenland